Axkid Grand Tour Multivogn 3in1 i gruppen Barnevogner / Barnevogntype / Joggevogner hos Köpbarnvagn (31000016)
Axkid Grand Tour Multivogn 3in1
Axkid Grand Tour Multivogn 3in1
Axkid Grand Tour Multivogn 3in1

Axkid Grand Tour Multivogn 3in1

Axkid
8495 kr
Antall: 
Kjøp
 • Fri frakt over 499:-
 • Priser ink. toll
Lagerstatus:  På lager (3-6 dager)
 • Produktbeskrivelse
 • Axkid Grand Tour Multivogn 3in1 (for 1 eller 2 barn)

  Grand Tour er en allsidig og pålitelig barnevogn som du kan bruke både som sykkelvogn, joggevogn og som vanlig vogn på turene. Uansett hvilke eventyr du begir deg ut på, kan du være sikker på at denne allsidige vognen blir en trofast og fleksibel følgesvenn.

  Med god plass til to barn og et sete som tåler en vekt på 22 kg per sete kan du oppleve frihet i hverdagen. Skal du ut på en sykkeltur er det enkelt og raskt å spenne vognen fast på sykkelen og har du lyst til å gå en tur til parken klikker du bare på gåhjulene. Det tar bare et par sekunder å modifisere vognen etter hvordan dine behov ser ut for dagen.Denne vognen kan også brukes som joggevogn. Før du legger ut på treningsløpet ditt fester du enkelt et løpehjul (kjøpes separat som tilbehør) og mens du løper sitter barna komfortabelt og trygt i denne koselige vognen. Dempingen er generøs og håndtaket er justerbart og gir en kjørefølelse i toppklasse.

  For god sikkerhet og forbedret synlighet er vognen designet med flagg, strategisk plasserte refleksmaterialer for å ses virkelig godt både i dagslys, ved bruk i trafikken og på mørkere dager. Den magnetiske selen gir en trygg og problemfri feste, og holder de små komfortabelt og trygt på plass. Vognen er utstyrt med en pålitelig parkeringsbrems, som sørger for at vognen holder seg godt på plass når den parkeres.


  Høy komfort og fleksibilitet for familien

  Ved hjelp av det ergonomiske og justerbare håndtaket kan du justere høyden for en komfortabel og støtfri bruksposisjon og sørge for en jevn og støtfri bruk. Perfekt for å sikre komfortabel bruk for deg og dine små. For å gjøre det enda mer komfortabelt kan setene legges tilbake eller vinkles i hvilestilling og gir den ultimate komforten for dine små når det er på tide å hvile.


  Ut på eventyr i all slags vær

  Med god kvalitet og bygget for å tåle uforutsigbare værforhold har denne vognen en vannsøyle på 8000 og forsterkede glidelåser mot fuktighet. For varmere sommerdager har Axkid Grand Tour smarte luftsystemer som sørger for optimal ventilasjon for å holde barna dine kjølige og glade mens de sitter i vognen. Romslige oppbevaringsplasser på 60 liter gir god plass til alt du måtte ønske å ta med deg. Det er en egen lomme med glidelås hvor du kan oppbevare verdisakene dine og når du vil ta med vognen i bilen bretter du den enkelt sammen for praktisk plassering i bagasjerommet.


  Egenskaper

  -Maksimal vekt per sete: 22 kg
  -Maksimal barnevognvekt: 45 kg
  -Godkjent lengde på barnet: 111 cm
  -Mål: bredde 80 cm, høyde 91 cm, dybde 143 cm
  -Vekt: 18,8 kg
  -Farge: svart
  -Inkluderer sykkelflagg, gangarmhjul. Joggesett kjøpes separat.

 • Spesifikasjoner
 • Barnevogn type / Tilbehør: Sportsvogn , Søskenvogn , Treningsvogn
  Hjuletyp: Swivelhjul (svingbare)
  Mått uppfälld: 80x91x143
  Vendbar sittedel: Nej
  Vekt: 18,8kg Kg
  Håndtak: Kneledd
  Maksvekt: 45 Kg
  Farge: Sort
 • Informasjon
 • Artikkelnr: 31000016

Se flere produkter

Logg inn