Om oss

Gratis frakt
Ved kjøp over 999kr
MENY

 

Velkommen til KjøpBarnevogn - din personlige babybutikk!

 

KöpBarnvagn ble startet som en liten gårdsbutikk av eieren Tomas Hörnqvist i 2003, og har etter hvert vokst til en komplett babybutikk med et stort utvalg til babyer og nybakte foreldre.

Vi fører barnevogner fra Britax, Bugaboo, Emmaljunga, Thule, Crescent, Urban Jungle, Joolz, etc – og selvfølgelig alt av tilbehør: Reiseposer, regntrekk, stellevesker og myggnett.

Vi selger også diverse andre babyting, som bilseter, barnestoler, leker, sprinkelsenger, osv.

Fra butikken på Lamberget i Karlstad når vi ut til kunder i hele Sverige og Norge. Vi så allerede i 2004 at det var mulig å selge barnevogner over nett, og vi er i dag ledende i Sverige. Vår store erfaring med fjernsalg garanterer trygghet og fleksibilitet for kundene våre. Siden 2006 er vi størst i Sverige på barnevogner og babyutstyr. Vår norske forretning Kjøpbarnevogn.no (org; 994324314) blev etablert år 2009. Forretningen har tollkredit hos Tollpost og er momsregistrert hos den norske skatteetaten. Vi betaler på det viset alle avgifter som de norske myndigheter forlanger.

De fleste av oss som jobber i bedriften er selv småbarnsforeldre, og vi sørger for at de produktene vi selger er sikre og barnevennlige.
Vi håper at vår erfaring som foreldre skal gi en merverdi til kundene våre, som ofte er førstegangsforeldre.


Åpningstider i butikken:
Tisdag - fredag 12.00 - 18.00
Lørdag 10.00 - 15.00
Stengt mandag, søndag og helligdager