Om oss

Gratis frakt
Ved kjøp over 999kr
MENY

Kjopbarnevogn - din personlige baby butikk

Her på Kjopbarnevogn finner du alt du måtte trenge for små barn og også til deg som forelder: barnevogner, bilseter, interiør til barnerommet, leker, gravid produkter og mer.
Vi på Kjopbarnevogn er stolte av å være den butikken i Sverige som har den største utvalg av barnevogner og barnevognstilbehør .

Kjopbarnevogn har både en fysisk butikk i Karlstad, Sverige, og nettbutikk som leverer i Sverige, Norge og Danmark. Fordelen for kunden er at vi kan kombinere e -handelns effektiv logistikk og lav priser med kunnskap om de produktene som bare en fysisk butikk kan tilby. På den måten kan du kjøpe utvalgte barnprodukter til rimelige priser.

Vår norske forretning Kjøpbarnevogn.no (orgnr 994324314) blev etablert år 2009. Forretningen har tollkredit hos Tollpost og er momsregistrert hos den norske skatteetaten. Vi betaler på det viset alle avgifter som de norske myndigheter forlanger. Svensk orgnr; 556328-2911.

Kjopbarnevogns historie går tilbake til 2003 da eieren Nils-Tomas Hörnqvist startet en liten gårdsbutikk før å selge barnevogner til best mulig pris. Vi har nå et bredt utvalg av barnevogner, bilseter og andre baby-produkter på nettet, men vi er fortsatt preget av den ekstra omsorg og engasjement som kommer fra en liten familieeid bedrift.
Vi er nå femten heltidsansatte i våre butikk, lager og administrasjon. Mange av oss er foreldre til små barn, og vi bryr oss om de produktene vi selger er trygt og barnevennlig. Vi håper at vår erfaring som foreldre gir merverdi for våre kunder, som ofte er førstegangsforeldre.

Høsten 2012 ble vi tildelt den prestisjetunge prisen "Årets Gasell i Värmland" fra avisen Dagens Industri. Det belønner rask vekst med lønnsomhet.
Sommeren 2013 feiret vi 10-årsjubileum og samme år ble vi tildelt Årets Digitala Gaselle av avisen Dagens Industri.