Om oss

Gratis frakt
Ved kjøp over 999kr
MENY

Velkommen til KjøpBarnevogn - din personlige babybutikk!

 

Kjøpbarnevogn.no er en komplett babybutikk med et stort utvalg til baby, barn og foreldre og er en gren til Köpbarnvagn.se. Fra butikken på Lamberget i Karlstad når vi ut til kunder i hele Sverige og Norge.

Vi har ett stort utvalgd av barnevogner, barnstoler, leker og mye mer fra kjente merken som Britax, Bugaboo, Emmaljunga, Thule, Crescent, Cybex, Mountain Buggy, Joolz, etc – og selvfølgelig alt av tilbehør: Vognposer, regntrekk, stellevesker og myggnett. Vi selger også utstyr som barnestoler, leketøy, sprinkelsenger, babynest, muslinfilt, kluter, tåteflaske, smekker, etc. Bare de beste produktene finner du hos oss da ditt barns sikkerhet og komfort er viktig for oss. Vi tilbyr selvfølgelig angerrett i 14 dager slik at du kan teste produktet dit i fred og ro.

Vår lange erfaring med baby- og barneprodukter gjør at vi kan gi deg gode og tydelige råd for deg for å få det beste kjøpet. De fleste av oss som jobber i bedriften er selv småbarnsforeldre, og vi sørger for at de produktene vi selger er sikre og barnevennlige.


Vi håper at vår erfaring som foreldre skal gi en merverdi til kundene våre, som ofte er førstegangsforeldre.

Trenger du hjelp? Ring oss på 22 33 72 00 hverdager kl. 13-16. Vi hjelper deg gjerne med spørsmålen din!

 


Åpningstider i butikken i Karlstad, Sverige:
Mandag - fredag 10.00 - 18.00
Lørdag 10.00 - 16.00
Stengt søndag og helligdagerKöpbarnvagn/KBV i Norge

Gräsdalsgatan 1
SE-653 43 Karlstad

Org. NO, 925 821 527

 

 

Alt av baby og barneutstyr på nett!
Stort utvalg – Personlige råd - Fri frakt over 999 - 100% fornøyd garanti - Ring oss (0047) 22 33 72 00 hverdager kl. 13-16
 Vi har de beste utvalget av barnevogner, bilstoler, barnesikring, vippestoler, babycall og mye mer Kjente merke, lynraskt levert. Se våre gode tilbud på www.kjopbarnevogn.no eller følg oss på Facebook og Instagram som @kopbarnvagn.

Kjop barnevogn til beste pris