Snabba leveranser och fri frakt (vid order över 1000kr)
MENY

Informasjon og kjøpsvilkår ved norske bestillinger

Helt fra vi startet opp vår butikk, har vi også levert barnevogner og tilhørende babyutstyr til fornøyde kunder i Norge
Her følger en kort informasjon om vår virksomhet og hvilke betingelser som gjelder ved kjøp i vår webbutikk.

Når må jeg bestille for å motta min bestilling i tide til jul?
Ordrer mottatt av 10:00 fredag 16 desember sendes samme dag og levert senast fredag 23 desember.

Toll og momsbestemmelser.

Du betaler det beløp (NOK) som står på vår hjemmeside for det produktet du vil kjøpe.
Alle avgifter er innkludert i denne prisen.
Vår norske forretning, ”Kjøpebarnevogn.no” (VAT 994324314) har tollkreditt hos Tollpost og er momsregistrert hos den norske skatteetaten. Vi betaler på det viset alle avgifter som de norske myndigheter forlanger.

Bestillinger.

Klikk på det norske flagget før du gjør noen bestilling. Da får du umiddelbart prisen i NOK. Deretter kan du bestille de produkter du ønsker. Tyværr har vi ikke mulighet at sende til Svalbard pga at Tollpost/Posten Norge exkluderar Svalbard i avtalsvilkårene. Som kunde får du poeng på din order som kan brukes neste gang du bestiller. Du bruker poengene dine ved å logge inn på "Din Side". Vi forbeholder oss retten hvis det blir en teknisk feil, og poengene er urimelig i forhold til verdien på bestillingen.

Betalingsmåter.

Betale med bank eller kredittkort

Visa, Mastercard og Eurocard går utmerket. Ingen tilleggsavgifter.

Klarna faktura

Når du betaler via Klarna faktura handler du trygt og enkelt. Du trenger aldri å oppgi kortinformasjon og du betaler alltid etter at du har mottatt varene dine. Alltid 14 dagers betalingsfrist og mulighet for delbetalinger. Et fakturagebyr på 0 kr tilkommer per kjøp. Hvis betaling unnlates legges det til et purregebyr på 65,00 kr og en forsinkelsesrente på 9,00 %. Når du velger Klarna som betalingsløsning kan det foretas en kredittsjekk. Dersom kredittsjekk foretas vil et gjenpartsbrev sendes enten elektronisk eller per post. Personopplysninger behandles i henhold til gjeldende lovverk. Klarna håndterer personopplysninger for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og markedsføring. Ditt personnummer er også ditt kundenummer hos Klarna.

Klarna delbetaling

Dette er betalingsmåten for deg som selv vil bestemme hvor mye du ønsker å betale hver måned. Du får alltid varene dine hjem før du betaler, og du får også mulighet til å samle alle dine delbetalingskjøp på en og samme konto. Det betyr kun en faktura uansett antall kjøp med Klarna konto. Betal fra 95 kr i mnd. eller 1/24 av totalbeløpet. Ett fakturagebyr på 45 kr uansett antall kjøp. Du kan når som helst betale hele beløpet. Årsrenten er 22 % hvilket utgjør en effektiv rente på 36,12 % basert på et eksempel på 10 000 NOK, betalt over 12 måneder. Vær oppmerksom på at minimumsbeløp per måned på produktnivå ikke er det samme som for kontoen i sin helhet. Det er alltid minimum 95 kr per måned. Når du velger Klarna som betalingsløsning kan det foretas en kredittsjekk. Dersom kredittsjekk foretas vil et gjenpartsbrev sendes enten elektronisk eller per post. Personopplysninger behandles i henhold til gjeldende lovverk. Vær oppmerksom på at når du velger delbetaling i forbindelse med ditt kjøp er dette et tilbud om delbetaling. Den faktiske kontoavtalen inngås senere i forbindelse med at kontoavtalen sendes til din folkeregistrerte adresse. Dette er en kortversjon av avtalene om kjøpsvilkår. Klikk her for å lese de fullstendige vilkårene.

Garantier:
1 år på produktet (varen) og 3 år for fabrikasjonsfeil.
Alle barnevogner har ”fødselgaranti”, dvs om man mister barnet under graviditeten får man pengene tilbake
og vi står også for returen av barnevognen.