TILBUD Emmaljunga Viking

Tilbud Emmaljunga Viking och super viking

Benytt anledningen til å finne deler av de utrolig populære barnevogns-modellen Viking- og Super Viking-barnevognene fra Emmaljunga! 

Emmaljunga har kunngjort at det ikke blir laget noen ny produksjon av komplette barnevogner i serien Viking og Super Viking fra 2019 och framover, noe som betyr at det som er på lager idag er det siste vi har! Imidlertid, du som fremdeles vil rulle denne fine vognen eller allerede har den hjemme, føler seg trygge å handle hos oss, vi vil alltid imøtekomme klager og reservedeler som vanlig.

Viking-barnevognen er en lett og fleksibel modell og måler bare 52 cm i bredden, som fremdeles er en av markedets smaleste og gjør den til en perfekt bybil. For de som leter etter den samme typen fantastiske sving- og kjørefølelsen som Viking, men ønsker en litt mer romslig vogn, kan i stedet se på storebror Super Viking. Emmaljungas Super Viking er litt romsligere, har større dekk og litt høyere ned på setet. Les mer om vognene under hvert produkt.

Hvis familien vokser, kan du enkelt konvertere Viking til søsken på bredden. Du trenger bare å supplere med et Double 735-understell for å feste både Emmaljunga hvilestoler / setedeler eller bilsete. Hvis du vil gjøre Super Viking din til en søskenvogn, supplerer du bare med en adapter og har dermed plass til to barn.

Kampanjepriser er kun gyldige i en begrenset periode, og vi reserverer for eventuelt endelig salg.

 

Visar 1-3 av 3 artiklar
Vis filter Skjul filter
Filtrera nedan:
Modell
Super Viking
Viking
Visa merVisa mindre
Tøm filter Lukk og vis produktene
Logg inn