Tilbud Emmaljunga Viking

Gratis frakt
Ved kjøp over 999kr
MENY

TILBUD Emmaljunga Viking

Tilbud Emmaljunga Viking och super viking

Benytt anledningen til å finne deler av de utrolig populære barnevogns-modellen Viking- og Super Viking-barnevognene fra Emmaljunga! 

Emmaljunga har kunngjort at det ikke blir laget noen ny produksjon av komplette barnevogner i serien Viking og Super Viking fra 2019 och framover, noe som betyr at det som er på lager idag er det siste vi har! Imidlertid, du som fremdeles vil rulle denne fine vognen eller allerede har den hjemme, føler seg trygge å handle hos oss, vi vil alltid imøtekomme klager og reservedeler som vanlig.

Viking-barnevognen er en lett og fleksibel modell og måler bare 52 cm i bredden, som fremdeles er en av markedets smaleste og gjør den til en perfekt bybil. For de som leter etter den samme typen fantastiske sving- og kjørefølelsen som Viking, men ønsker en litt mer romslig vogn, kan i stedet se på storebror Super Viking. Emmaljungas Super Viking er litt romsligere, har større dekk og litt høyere ned på setet. Les mer om vognene under hvert produkt.

Hvis familien vokser, kan du enkelt konvertere Viking til søsken på bredden. Du trenger bare å supplere med et Double 735-understell for å feste både Emmaljunga hvilestoler / setedeler eller bilsete. Hvis du vil gjøre Super Viking din til en søskenvogn, supplerer du bare med en adapter og har dermed plass til to barn.

Kampanjepriser er kun gyldige i en begrenset periode, og vi reserverer for eventuelt endelig salg.

 

Sorteringsordning:
1
Modell
Super Viking Viking
Emmaljunga 2019 Super Viking Bag ECO Red
Tilgjengelighet
Bonus NOK
2329 kr
2816 kr
Emmaljunga 2019 Super Viking Bag Lounge Black
2508 kr
Emmaljunga 2019 Super Viking Bag Outdoor Timber
2508 kr
Emmaljunga 2019 Super Viking Sportsdel Lounge Black
2508 kr
Emmaljunga 2019 Super Viking Sportsdel Outdoor Timber
2508 kr
Emmaljunga 2019 Viking Double Adapter Britax Høyre
726 kr
Emmaljunga Adapter Classic | Britax
Tilgjengelighet
Bonus NOK
727 kr
Emmaljunga Adapter Classic | Maxi Cosi & BeSafe
727 kr
Emmaljunga Regntrekk Exclusive SMALL
Tilgjengelighet
Bonus NOK
636 kr