Maxi Cosi Lila Xp Essential Graphite

Gratis frakt
Ved kjøp over 999kr
MENY
Maxi Cosi Lila Xp Essential Graphite i gruppen Barnevogner / Varemerken / Maxi-Cosi hos Köpbarnvagn (1313750110)
Maxi Cosi Lila Xp Essential Graphite
Maxi Cosi Lila Xp Essential Graphite
Maxi Cosi Lila Xp Essential Graphite

Maxi Cosi Lila Xp Essential Graphite

8328 kr
Maxi Cosi
Tilgjengelighet
Artikkelnr:
1313750110

Maxi Cosi Lila XP Essential Graphite

En lett og fleksibel vogn som gjør den behagelig å kjøre i terreng. Hvis du leter etter dette, er Maxi-Cosi Purple XP barnevognen for deg. Maxi-Cosi Lila XPs terrenghjul, myke oppheng og innovative Modulo-drivsystemer gjør det enkelt å kjøre vognen på alle underlag. Vi tar deg dit andre barnevogner ikke kan!

Terrengvogn

Fra fødsel til 4 år gjør Lila XP terrenget behagelig - bokstavelig talt. Vognens terrenghjul og den myke fjæringen foran og bak gjør det enkelt å kjøre vognen på alle underlag. Det unike Modulo-drivsystemet lar deg også låse eller låse opp de fremre svinghjulene uten å måtte bøye seg ned eller stoppe. Mens Lila XP tar deg dit andre barnevogner ikke kan, sparer den ikke på komforten til den lille.

Takket være den vendbare madrassen kan den varme holde seg varm om vinteren og kjølig om sommeren. Den justerbare fotstøtten og UV50 + konvertibel topp med utfellbar konvertibel topp gjør at barnet ditt føler seg komfortabelt under både turer og lur. Terrengkjøretøyet er ikke bare behagelig for barnet, men også for foreldrene. Du vil sette pris på XXL-kurven, som er stor nok til å holde alt du trenger å ha med deg, opp til en vekt på 10 kg.

Purple XP har også praktiske lommer for oppbevaring av små ting, eller et regntrekk for å holde barnet tørt. Tenker du på brukstiden? Barnevognen har et XXL-sete med en lengde på over en meter, slik at du kan bruke den til barnet fyller 4 år. Takket være Oria XXL liggedel - Maxi-Cosis 'hittil største hviledel - kan du enkelt forvandle barnevognen til den mest komfortable terrengvognen på markedet.

Komfort

Purple XP lover komfort for barnet ditt mens du går, selv i ujevnt terreng! Vi har designet terrenghjulene og fjæringen for å sikre at den lille er komfortabel, selv når terrenget er ujevnt. Lila XP er en ekstremt behagelig barnevogn med en vendbar varmestyrende madrass som holder den lille varm om vinteren og kjølig om sommeren.

Den justerbare fotstøtten gjør at vognen kan vokse med barnet ditt, og den beskyttede UV50 + konvertible toppen med utfellbar konvertibel toppdel skaper et koselig miljø og kan brettes ut for å beskytte mot både sol og insekter. Lila XP har også et veldig stort sete som gjør at barnet ditt sitter trygt og komfortabelt opptil 4 år. Takket være at den kan brettes helt vannrett, kan den brukes fra fødselen! Du elsker å utforske utendørs - vi sørger for at den lille utforskeren din er glad på alle overflater!

Komfortabelt terreng - bokstavelig talt

Lilla XP - komfortabelt terreng - bokstavelig talt. Terrenghjulene og den myke fjæringen gjør at kjøreturer på de mest ujevne underlagene aldri har vært mer komfortable! Vi har også designet Modulo-drivsystemet med knapper på rammen som gjør kjøringen enda enklere for deg!

Ikke bekymre deg for hvor du skal plassere alt når du er på farten. Purple XP har en veldig stor kurv som inneholder alt du trenger, opp til en vekt på 10 kg. Din lille vokser så fort! Men det meter lange XXL-setet på vår unike barnevogn passer til barnet ditt til det er omtrent 4 år gammelt. Den justerbare fotstøtten vokser med barnet. Vil du ha en terrengvogn som gir optimal komfort? Lila XP tilbyr nettopp det ved å kombinere praktiske terrengfunksjoner med fantastisk komfort! Den vendbare, varmeregulerende madrassen holder barnet varmt om vinteren og kjølig om sommeren, mens UV50 + konvertibel topp med utfellbar konvertibel topp gjør at barnet ditt føler seg komfortabelt under både turer og lur - i all slags vær! I tillegg kan vognen brettes med enhåndsgrep, slik at den ene hånden alltid er fri.
Skicka feedback
Historik
Sparad
Grupp

Les mer
Les mindre
Andre har også kjøpt: