Snabba leveranser och fri frakt (vid order över 1000kr)
MENY
Bonus NOK
Dr Brown´s Tåteflaske Options Wideneck 270 ml i gruppen BABY & BARN / Spise & drikke / Tåteflasker & kopper hos Köpbarnvagn.se (072239306499)
Dr Brown´s Tåteflaske Options Wideneck 270 ml
Dr Brown´s Tåteflaske Options Wideneck 270 ml

Dr Brown´s Tåteflaske Options Wideneck 270 ml

129 kr
Dr Brown
Antall: 
Tilgjengelighet
Levering:
Artikkelnr:
072239306499

Dr Brown Tåteflaske Options 270 ml

Wideneck tåteflaske fra Dr Brown som rommer 270 ml. Små barn lider ofte av magbesvær med luftdannelse, f.eks kolikk etter flaskemating, det er et av de vanligste problemene foreldre har med små barn som flaskemates. Dr Brown Options reduserer risikoen for kolikk, gulping, raping og luft i magen.

Dr Brown er en av de mest kjente merkene som ligger lengst frem i forskningen når det gjelder å eliminiere luftbobler og vakum i flasken. Etter mange års forskning ble Dr Browns Options utviklet med ny ventil- og luftingsystem.

Det unike systemet består av en patentert innvendig luftventil som fjerner luftbobler og vakuum i morsmelken eller hvilken væske som helst. Når du bruker Dr Brown`s ventilsystem så forhindres det at barnet svelger luft, det medfører at risikoen for mageknip og kolikkartede vansker minsker markant.

Wideneck-modellen har en vid hals som gjør den enklere å fylle og holde i. Fordelen med å holde luft separert fra melken er at det hjelper til å bevare viktige næringsstoffer som C-vitamin, A-vitamin, E-vitamin samt lipider. Flasken kan brukes både med eller uten ventilsystem.

Dr Brown`s tåteflaske er fri for BPA, PVC, Bly og ftalater. Rommer 270 ml. Diesmokk størrelse 1 som kan brukes fra nyfødt.

Se flere produkter
Dr Brown, Bitering Giraff
Tilgjengelighet
Bonus NOK
79 kr
Dr Brown´s Flaske- & OppvaskstativTilgjengelighet
Bonus NOK
289 kr
Andre har også kjøpt:
Bamse Sølesikker Kopp med håndtak - Blå
Tilgjengelighet
Bonus NOK
119 kr
NUK Tåteflaske First Choice+ PP 360 ml, 6-18 mnd
Anti-kolikk
Tilgjengelighet
Bonus NOK
129 kr
Pacific Baby Drickpip til Termosflaske
Tilgjengelighet
Bonus NOK
59 kr
69 kr