Dr Brown´s Tåteflaske Options 2-pack 120 ml | Tåteflasker & kop

Snabba leveranser och fri frakt (vid order över 1000kr)
MENY
Bonus NOK
Dr Brown´s Tåteflaske Options Standard 2-pack 120 ml i gruppen BABY & BARN / Spise & drikke / Tåteflasker & kopper hos Köpbarnvagn.se (072239306192)
Dr Brown´s Tåteflaske Options Standard 2-pack 120 ml

Dr Brown´s Tåteflaske Options Standard 2-pack 120 ml

159 kr
Dr Brown
Antall: 
Tilgjengelighet
Levering:
Artikkelnr:
072239306192

Dr Brown Tåteflaske Options 120 ml, Smal Hals, 2-pack

Options tåteflaske fra Dr Brown som rommer 120 ml. Små barn lider ofte av magbesvær med luftdannelse, f.eks kolikk etter flaskemating, det er et av de vanligste problemene foreldre har med små barn som flaskemates. Dr Brown Options reduserer risikoen for kolikk, gulping, raping og luft i magen.

Dr Brown er en av de mest kjente merkene som ligger lengst frem i forskningen når det gjelder å eliminiere luftbobler og vakum i flasken. Etter mange års forskning ble Dr Browns Options utviklet med ny ventil- og luftingsystem.

Det unike systemet består av en patentert innvendig luftventil som fjerner luftbobler og vakuum i morsmelken eller hvilken væske som helst. Når du bruker Dr Brown`s ventilsystem så forhindres det at barnet svelger luft, det medfører at risikoen for mageknip og kolikkartede vansker minsker markant.

Fordelen med å holde luft separert fra melken er at det hjelper til å bevare viktige næringsstoffer som C-vitamin, A-vitamin, E-vitamin samt lipider. Flasken kan brukes både med eller uten ventilsystem.

Dr Brown`s tåteflaske er fri for BPA, PVC, Bly og ftalater. Smal hals og rommer 120 ml. Leveres i 2-pack med diesmokk størrelse 1 som kan brukes fra nyfødt.

Les mer
Les mindre
Andre har også kjøpt:
NUK Pulverdoserer Blå
Tilgjengelighet
Bonus NOK
99 kr
Negelpleiesett Minime Blå
Tilgjengelighet
Bonus NOK
39 kr
69 kr
Kam & Børste Lyseblå
Tilgjengelighet
Bonus NOK
29 kr
89 kr
Phil&Teds Adaptrar til Søskensete 2-pack
Tilgjengelighet
Bonus NOK
100 kr
Emmaljunga Eksklusiv Regntrekk Large
Tilgjengelighet
Bonus NOK
425 kr
Bugaboo Buffalo Extension Canopy Grey Melange
850 kr