Emmaljunga NXT90 Limited Edition | Tilbud

Gratis frakt
Ved kjøp over 999kr
MENY

Emmaljunga NXT90 Limited Edition - Unike utgaver

Emmaljunga Limited Edition - Begrenset utgave i unik design

Nå kan du kjøpe eksklusive utgaver av Emmaljungas mest populære barnevogn, NXT90. Disse vogner produseres kun i et begrenset antall. Emmaljunga Limited Edition er bare tilgjengelig i et begrenset antall eksemplarer - ikke gå glipp av sjansen din på en unik barnevogn!

Emmaljunga NXT90 Outdoor Trek
Denne Limited Edition kombinerer det populære Outdoor understellet med elegant Lounge stoff og detaljer i Brown Leatherette. Resultatet er en elegant barnevogn som tåler terrengkjøring.

Emmaljunga NXT90 All Black Offroad
Emmljunga NXT90 Ergo Lmt Edition All Black har ett svart understell og detaljer i svart kunstskinn. Dette kombinert med de populære grovt mønstret outdoor-dekken gir dig en unik Emmaljunga barnevogn.

Emmaljunga Barnevogner produseres i Sverige
Hver barnevogn er testet basert på de strengeste sikkerhetskravene. Emmaljunga står for kvalitet, komfort, holdbarhet, stabilitet og lang levetid. Stoffene er ikke bare smussavvisende og sterkt vannavvisende, men gir også utmerket beskyttelse mot sol, vind og kulde. Stoffene tåler en solfaktor på 50+. NXT-serien er laget av en stor andel resirkulerte materialer. Stoffene testes kontinuerlig av godkjente laboratorier for å sikre at de overholder REACH-forskriftene for kjemisk innhold.

En Emmaljunga barnevogn er det perfekte valget for deg som hvil ta deg trygt og sikkert frem overalt: i byen, på landet, på skogsturen. Emmaljunga NXT90 er stabil, men samtidig lettkjørt og fleksibel.

Sorteringsordning:
Pakke Emmaljunga NXT90 Flat Duovogn All Black Offroad
Begrenset utgave
Tilgjengelighet
Bonus NOK
9999 kr
12799 kr
Pakke Emmaljunga NXT90 Ergo Duovogn  All Black Offroad
Begrenset utgave
Tilgjengelighet
Bonus NOK
9999 kr
12799 kr
Pakke Emmaljunga NXT90 Flat Duovogn All Black Offroad Inkl. Stelleveske
9999 kr
12799 kr
Pakke Emmaljunga NXT90 Ergo Duovogn  All Black Offroad Inkl. Stelleveske
10995 kr
13948 kr