Emmaljunga 2021 Barnevogner og tilbehør

Her finner du Emmaljunga NXT90 barnevogner med tilbehør og reservedeler. Fra oss kan du kjøpe Emmaljunga NXT90, NXT60 & NXT Twin. Vognen har en modern design i flere forskjellige farger og med svingbare forhjul som kan låses. Stort sete slik at barnevognen kan brukes i lang tid og lett å håndtere for både lange eller korte foreldre på grunn av det teleskopiske håndtaket. Du kan vri sittedelen enten mot deg eller vendt fremover. Hvis du vil ha en sittedel som kan brettes flatt og ikke ergonomisk, velger du en NXT90 F (flat). Emmaljunga NXT er den nye generasjonens barnevogn som er utstyrt for det nordiske klimaet.

Emmaljunga NXT60 barnevogn er en mindre modell av NXT90 og blir svært kompakt sammenslått, tar veldig liten plass i bilen. Vognen har svingbare fremhjul og er helt fantastik å kjøre. Til vognen finns mange forskjellige tilbehør i kjøpe i tillegg. Finns i to forskjellige modeller; NXT60 med ergonomisk sittedel og NXT60F med helt flat sittedel.

Emmaljunga NXT Twin er den revolusjonerende søskenvogn som gjør turgåing mye enklere. Håndlaget i Sverige med enestående stabilitet og komfort. NXT Twin har en unik praktisk design der styret er festet til bakakslen, for en flott kjørefølelse og løftekraft. NXT Twin kan foldes sammen med noen få håndgrep. Utstyrt med en myk luftassistert fjæring, romslig kurv og store svingbare forhjul. Understellet kan kombineres fritt mellom liggedeler og sittedeler (selges separat), noe som betyr at NXT Twin har lang levetid. Det har en praktisk varekurv under med plass til det du trenger for deg og barna dine.

Hvis du kjøper en Emmaljunga NXT barnevogn, vil du glede deg over den lenge fordi en Emmaljunga barnevogn er kjent for å vare lenge. Hvis du har spørsmål om pakketillbud eller annet, er du alltid velkommen til å kontakte oss.
Visar 1-21 av 21 artiklar
Emmaljunga 2021 NXT90

Nyhet

Salg
Fra 7274 kr Fra 9699 kr
Emmaljunga 2021 NXT60 Duovogn 2in1
Salg
Logg inn